Synka när du vill ta med nytt arbete till en annan enhet.
Ingen bekräftad synk under denna inloggning.
Hantera synk & data
Research-teser och versioner, utfallskontroller, sparade antaganden och rapportfrågor, manuella journaler, observationer, scenarier, planer och tema kan synkas när du väljer det.
Academy-lärhistorik, beslutspauser, antagandegrupper och mallval ingår i lokal JSON-backup. De synkas inte. Osparade utkast och senaste verktyg synkas inte heller.
Senare ändringar behöver synkas igen. Lokal radering tar inte bort kopior på kontot.
Synk ersätter inte din backup. Förvara exporterade filer privat.
Integritet
Ditt konto är privat. En offentlig profil är valfri.
Läs mer om integritet
Varje analys publiceras först efter din bekräftelse. Alla som använder samma webbläsarprofil kan nå enhetens sparade data. Utloggning tar inte bort den.
Kontot, privata molnkopior, offentlig profil, publicerade analyser och följrelationer raderas permanent. Modereringsrapporter behålls utan koppling till kontot.
Leverantörsloggar, inloggningsmejl och säkerhetskopior kan finnas kvar enligt lagringsvillkoren. Andra enheters lokala kopior kan inte raderas här.
Detta omfattar sparad Research, scenarier, planer, observationer, lärhistorik, beslutspauser, antagandegrupper och mallval i denna webbläsarprofil. Andra kontons väntande synk och senaste verktyg påverkas inte.
Offentlig profil Valfritt